Ballonfiguur

Vanaf: €95,00 (incl. BTW)

Wil je een ballonnenboog bestellen? Maak jouw winkelopening, verjaardagsfeest, bruiloft of evenement extra bijzonder met een ballonnenboog op maat! Je zorgt ervoor dat je direct opvalt en de juiste sfeer creëert. Uiteraard bepaal je de kleuren, vorm en maat helemaal zelf. Van jouw wensen maken wij een opvallende ballonnenboog!

Hoeveel kost een ballonfiguur?

Een boog gemaakt van de allerbeste kwaliteit ballonnen maken we al voor je vanaf €95, inclusief BTW. Op basis van je wensen maken we graag een vrijblijvende prijsopgave. We begrijpen dat je hier niet lang op wilt wachten. Na ontvangst van je aanvraag sturen we je razendsnel een reactie met de mogelijkheden.

 • Ballonnenboog voor morgen nodig? Dat kan!
 • Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit ballonnen
 • Speciale vorm, figuur, of bedrukking? Geen probleem!

Wat zijn de mogelijkheden voor je ballonfiguur?

Een ballonnenboog kun je voor alle gelegenheden makkelijk bestellen via onze website. Heb je een bijzonder idee voor een boog? Laat het ons weten en we maken het voor je! Bekijk de vele voorbeelden op onze website of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. De mogelijkheden met ballonnen zijn eindeloos, wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Een boog met bedrukte ballonnen (logo, naam of anders)
 • Ballonbogen met een speciaal figuur bovenop
 • Ballonboog in speciale vormen en patronen
 • Ballonnenbogen met ballonnen in meerdere kleuren
 • Ballonnenboog met licht (LED ballonnen boog)

Een boog volledig op maat laten maken? Dat is mogelijk! Wij zorgen dat jouw idee werkelijkheid wordt. Deel je idee met ons via het contactformulier en we zorgen razendsnel voor een vrijblijvende prijsopgave.

Ballonnenboog Nickelodeon

Wij bezorgen en plaatsen je ballonnenboog wanner jij dat wilt, 7 dagen per week in heel Nederland!

Bij Ballondecoratiekopen.nl bestel je eenvoudig een boog die we bij je bezorgen en natuurlijk netjes zullen plaatsen. Wij zorgen ervoor dat jij je nergens druk om hoeft te maken. Al bijna 15 jaar zijn wij specialist op het gebied van ballonnen, ballondecoraties en evenementen. We zijn flexibel, creatief en maken ballonnenbogen geheel voor je op maat. Steel de show met ballonnen en creëer samen met ons de juiste sfeer voor jouw gelegenheid.

Zelf een ballonfiguur maken?

Ben je creatief en wil je zelf een ballonnenboog maken? We kunnen alle materialen leveren om zelf een ballonnenboog te kunnen maken. Laat je liever een prachtige ballonnenboog door ons maken? Wij blazen de ballonnen op en zorgen dat de boog volledig naar jouw wensen wordt gemaakt, bezorgd en geplaatst. Wel zo makkelijk toch?!

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Wij maken gebruik van de allerhoogste kwaliteit, biologisch afbreekbare, ballonnen van Sempertex. Nieuwsgierig naar welke kleuren je allemaal kunt gebruiken voor het ontwerpen van jouw ballondecoraties? Bekijk het overzicht!

Bekijk alle ballondecoraties

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden met ballonnen. Je maakt het met ballondecoraties nét even gezelliger, leuker en mooier!

Ballonnenbogen

Ballonnenbogen

Ballonpilaren

Ballonpilaren

Folieballonnen

Folieballonnen

Heliumballonnen

Helium ballonnen

Ballonfiguren

Ballonfiguren

Ballonnenslinger

Ballonnenslinger

Ballonnenmuur

Ballonnenmuur

Ballonnenbloem

Ballonnenbloem

Cadeauballonnen

Cadeauballonnen

Feest toebehoren

Feest toebehoren

Heb je nog vragen? We helpen je graag!

 • Wij bezorgen in heel Nederland
 • Ballonnen in eigen huiskleuren
 • Decoraties binnen 1 werkdag klaar
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Gecertificeerde ballondecorateurs

Liever direct overleggen? Bel ons!
0182 – 75 21 87